10 vinkkiä voimarunojen ja voimakorttien käyttöön

10 vinkkiä voimakorttien käyttöön

Saat 10 ideaa miten voit käyttää Runotalon voimapuutarhassa syntyneitä voimakortteja ja voimarunoja siten, että saat päiviisi opastusta ja luottamusta. Seuraa pieniä merkkejä arjessasi, jotka kannustavat jatkamaan polkujesi lakaisua.

Jos sinulla ei ole omia voimakortteja, voit poimia voimarunon ja voimakortin intuitiolla täällä >>

1. Ota 1 voimakortti ja voimaruno viikon alussa opastukseksi

2. Kirjoita voimakortin ja voimarunon kautta syntyneitä ajatuksiasi muistikirjaan tai Polkukalenteriin

3. Tarkkaile päivässäsi olevia merkkejä ja opastuksia: kirjoita tai piirrä niitä

4. Laita voimakortti näkyvälle paikalle kuten peiliin tai jääkaapin oveen

5. Poimi voimarunosta tärkeimmät kohdat ja kirjoita niistä lappusille itsellesi voimalauseita muistuttajiksi eri paikkoihin

6. Ota viikon voimakortille joka päivä selkeyttävä ja lisäopastusta antava voimakortti pakastasi

7. Tee voimakorttitulkinta ystävällesi ja anna ystäväsi tulkita itse kortin merkitys itselleen

8. Ota pakka mukaasi ja kulje voimakorttipolku metsässä kuten MetsäMarjo tekee

9. Kokeile erilaisia tulkintatapoja voimakorttioppaan ohjeilla

10. Etsi voimakortissa oleva kasvi luonnosta tai netistä ja tutki millaisia opastuksia löydät tutustuessasi kasviin lähemmin

Jos sinulla ei vielä ole omia voimakortteja, voit tutustua voimakortteihin tilaamalla Voimarunopolun pikkupakkauksen. Jos tahdot kerätä voimakortteja ja voimarunoja, voit tilata Lakaisupakkauksen kestotilauksena. Ilmaisessa voimakorttioppaassa on runsaasti lisää inspiraatiota voimakorttien käyttöön.

saattaisit pitää näistä

Jaa somessa / sähköpostitse:

(Kirjoittaja: )

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen torstai-iltaisin Voimarunokirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti

Toteuta