10 vinkkiä voimakorttien käyttöön

Lakaisupakkauksen voimakortteja

10 vinkkiä voimakorttien käyttöön: Jaossa 10 vinkkiä miten voit käyttää Runotalon voimapuutarhassa syntyneitä voimakortteja ja voimarunoja siten, että saat päiviisi opastusta ja luottamusta. Voit seurata monia pieniä merkkejä arjessasi, jotka kannustavat jatkamaan poluillasi rohkeasti eteenpäin.

  1. Ota 1 voimakortti ja voimaruno joka viikon alussa opastukseksi
  2. Kirjoita voimakortin ja voimarunon kautta syntyneitä ajatuksiasi muistikirjaan
  3. Tarkkaile päivässäsi olevia merkkejä ja opastuksia – liittyvätkö ne voimakorttiin tai voimarunoon
  4. Laita voimakortti näkyvälle paikalle kuten peiliin tai jääkaapin oveen
  5. Poimi voimarunosta tärkeimmät kohdat ja kirjoita niistä lappusille itsellesi voimalauseita muistuttajiksi – ripottele sopiin paikkoihin
  6. Ota viikon voimakortille joka päivä selkeyttävä ja lisäopastusta antava voimakortti pakastasi
  7. Tee voimakorttitulkinta ystävällesi joko kasvokkain tai puhelimitse – anna ystäväsi tulkita itse kortin merkitys itselleen siinä hetkessä
  8. Ota pakka mukaasi ja kulje voimakorttipolku metsässä kuten MetsäMarjo on tehnyt
  9. Kokeile tehdä 1 voimakortti ja 9 kysymystä tulkinta
  10. Etsi voimakortissa oleva kasvi luonnosta tai netistä – tutki millaisia opastuksia löydät tutustuessasi kasviin lähemmin

Jos sinulla ei vielä ole omia voimakortteja, voit tutustua voimakortteihin tilaamalla Henkilökohtaiset voimakortit. Jos tahdot kerätä voimakortteja ja voimarunoja, voit liittyä mukaan Lakaisupakkauksen kestotilaajiin. Ilmaisessa voimakorttioppaassa on erilaisia tulkintatapoja ja lisää inspiraatiota voimakorttien käyttöön.

lakaisupakkauksen voimakortit ja voimarunot

tilaa ilmainen voimakirje

Kiva, että poikkesit ♥ Tuleeko sinulle jo ilmainen Voimakirje?

Aloita oma runopolkusi tilaamalla ilmainen voimakirje sähköpostiisi. Saat joka perjantai-ilta viikon voimarunon ja voimakortit. Näiden voimaa antavien viestien kautta, voit lakaista viikko kerrallaan omia runopolkujasi ja kirjoittaa omia voimarunojasi todeksi. Tahdon sinun vielä tietävän, että voimarunot ovat kanavoituja viestejä, joiden tarkoitus on vahvistaa luottamustasi sisimpäsi opastukseen.

Runopolkujen lakaisuterveisin Sari / yksi maailman miljoonista erilaisista Tähtikukista

* kirjoita alapuolelle

Katso edelliset voimakirjeet

 
 
2019-10-26T20:11:37+03:00

(Kirjoittaja: )

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen perjantai-iltaisin Voimakirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.