1 voimakortti ja 9 kysymystä – tulkinta

voimakortti Hiljaisuus tuudittaa sieluani

Voit tehdä voimakorteillasi tulkinnan, jossa otat vain yhden voimakortin keskittyen asiaan, johon tarvitset opastusta. Jatkokysymykset johdattavat sinut yhä syvempiin merkityksiin ja opastuksiin. Jos kirjoittaminen tai piirtäminen sopii sinulle, voit tehdä niiden kautta lisää oivalluksia.

 

1. Mikä on ensimmäinen tunne, joka minulle tulee nähdessäni tämän voimakortin ja viestin?

2. Mitä nämä sanat tarkoittavat minulle juuri tänään ja tässä hetkessä? Millaisen merkityksen voin löytää itselleni?

3. Vahvistaako tämä voimakortti jotain minkä tunnistan jo ennestään todeksi elämässäni?

4. Liittyykö ensimmäisen kysymyksen tunnetilaan muita tunteita? Mitä ne ovat?

5. Miksi tunnen kuten tunnen?

6. Tunnistanko asioita ja tunteita, jotka liittyvät menneeseen, nykyhetkeen tai tulevaan? Mitä ne ovat? Miltä ne tuntuvat?

7. Onko voimakortin merkityksessä jotain toistuvaa? Jos niin mitä?

8. Mitä tahtoisin sanoa voimakortille? Anna voimakortin kuunnella sinua – kerro ajatuksistasi ja tunteistasi avoimesti – puhu ääneen.

9. Mitä voimakortti vastaa minulle nyt? Laita opastus talteen ja anna sen avautua lisää myöhemmin.

Voit pitää muistikirjaa, johon kirjaat eri voimakortteihin liittyviä sinulle henkilökohtaisia opastuksia ja merkityksiä. Näin saat voimakorttipakastasi todellisen henkilökohtaisen oppaasi. Voimakortit ovat  työkalu, joka auttaa sinua kuulemaan sydämesi opastuksia ja löytämään luottamuksen omaan sisäiseen ääneesi ja viisauteesi.

Joko sinulla on ilmainen Voimakorttiopas? Voimakorttien tulkintaohjeiden lisäksi oppaassa on luku muistikirjan käytöstä ja muita vinkkejä voimakorttien hyödyntämiseen. Oppaassa on 47 sivua ja paljon inspiroivia kuvia. Tutustu ja tilaa ilmainen voimakorttiopas täältä.

tilaa ilmainen voimakirje

Kiva, että poikkesit ♥ Tuleeko sinulle jo ilmainen Voimakirje?

Aloita oma runopolkusi tilaamalla ilmainen voimakirje sähköpostiisi. Saat joka perjantai-ilta viikon voimarunon ja voimakortit. Näiden voimaa antavien viestien kautta, voit lakaista viikko kerrallaan omia runopolkujasi ja kirjoittaa omia voimarunojasi todeksi. Tahdon sinun vielä tietävän, että voimarunot ovat kanavoituja viestejä, joiden tarkoitus on vahvistaa luottamustasi sisimpäsi opastukseen.

Runopolkujen lakaisuterveisin Sari / yksi maailman miljoonista erilaisista Tähtikukista

* kirjoita alapuolelle

Katso edelliset voimakirjeet

 
 

Jaa somessa / sähköpostitse:

(Kirjoittaja: )

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen torstai-iltaisin Voimarunokirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.