1 voimakortti ja 9 kysymystä – tulkinta

1 voimakortti ja 9 kysymystä tulkinta

Voit tehdä voimakorteillasi tulkinnan, jossa otat vain yhden voimakortin keskittyen asiaan, johon tarvitset opastusta. Jatkokysymykset johdattavat sinut yhä syvempiin merkityksiin ja opastuksiin. Jos kirjoittaminen tai piirtäminen sopii sinulle, voit tehdä niiden kautta lisää oivalluksia.

 

1. Mikä on ensimmäinen tunne, joka minulle tulee nähdessäni tämän voimakortin ja viestin?

2. Mitä nämä sanat tarkoittavat minulle juuri tänään ja tässä hetkessä? Millaisen merkityksen voin löytää itselleni?

3. Vahvistaako tämä voimakortti jotain minkä tunnistan jo ennestään todeksi elämässäni?

4. Liittyykö ensimmäisen kysymyksen tunnetilaan muita tunteita? Mitä ne ovat?

5. Miksi tunnen kuten tunnen?

6. Tunnistanko asioita ja tunteita, jotka liittyvät menneeseen, nykyhetkeen tai tulevaan? Mitä ne ovat? Miltä ne tuntuvat?

7. Onko voimakortin merkityksessä jotain toistuvaa? Jos niin mitä?

8. Mitä tahtoisin sanoa voimakortille? Anna voimakortin kuunnella sinua – kerro ajatuksistasi ja tunteistasi avoimesti – puhu ääneen.

9. Mitä voimakortti vastaa minulle nyt? Laita opastus talteen ja anna sen avautua lisää myöhemmin.

Voit pitää muistikirjaa, johon kirjaat eri voimakortteihin liittyviä sinulle henkilökohtaisia opastuksia ja merkityksiä. Näin saat voimakorttipakastasi todellisen henkilökohtaisen oppaasi. Voimakortit ovat  työkalu, joka auttaa sinua kuulemaan sydämesi opastuksia ja löytämään luottamuksen omaan sisäiseen ääneesi ja viisauteesi.

Joko sinulla on ilmainen Voimakorttiopas? Voimakorttien tulkintaohjeiden lisäksi oppaassa on luku muistikirjan käytöstä ja muita vinkkejä voimakorttien hyödyntämiseen. Oppaassa on 47 sivua ja paljon inspiroivia kuvia. Tutustu ja tilaa ilmainen voimakorttiopas täältä.

Pikkuiset voimakortit

Voimaa antavat pikkuiset voimakortit ihanilla positiivisilla ja kannustavilla runolauseilla!

  • jaettavaksi ystäville ja hyvästä palvelusta kiittämiseen tai asiakkaiden iloksi
  • tai käytä omana voimakorttipakkana – kulkee helposti mukanasi!
  • paketissa 50 erilaista voimakorttia

 

Mitä voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen tarkoittaa?

Voimapuutarhan runopolut ovat sinussa itsessäsi ja lakaisemalla runopolkujasi tunnistat todelliset toiveesi ja vahvuutesi. Keräät sisimpäsi aarteita, löydät merkkejä ja opastuksia, jotka vahvistavat oman erilaisuutesi arvostamista ja rohkeutta olla yhä enemmän oma itsesi. Näitä viestejä voimarunot välittävät.

Voimarunoista saat tukea runopoluillesi: Intuitiosi, luovuutesi ja luottamuksesi vahvistuvat. Oma sisäinen voimapuutarhasi alkaa kukoistaa, kasvaa ja laajentua. Säteillessäsi ympärillesi onnellisuuttasi autat rinnakkaisilla poluilla lakaisevia ja sitä kautta parannat koko maailmaa.

Lähde lakaisemaan omia runopolkujasi✨

Aloita tilaamalla ilmainen voimarunokirje, jossa saat joka viikko uuden voimarunon ja lakaisuvideon sähköpostiisi.