Kuvamuistoja Voimapuutarhapäivästä 10.6.2018

Voimapuutarhapäivänä 10062018
voimapuutarhapäivä 100618 Runotalossa
voimapuutarhapäivä 100618 Runotalossa
voimapuutarhapäivä 100618 Runotalossa

Voimapuutarhapäivä oli ihana – kiitos kaikille mukana olleille ♥ Vuoden kuluttua on taas uusi Voimapuutarhapäivä.

Nyt on vielä paljon kesää jäljellä ja jos tahdot tulla Voimapuutarhaan niin vaihtoehtoja on kaksi:

  1. Kerää vähintään neljän hengen ryhmä ja varaa oma ohjattu Voimapuutarhapäivä täältä >>
  2. Tule viettämään oma Voimapuutarhapäivä oleillen yksin tai ystävien kanssa – varaa oma Oleilupäivä täältä >>

tilaa ilmainen voimakirje

Kiva, että poikkesit ♥ Tuleeko sinulle jo ilmainen Voimakirje?

Aloita oma runopolkusi tilaamalla ilmainen voimakirje sähköpostiisi. Saat joka perjantai-ilta viikon voimarunon ja voimakortit. Näiden voimaa antavien viestien kautta, voit lakaista viikko kerrallaan omia runopolkujasi ja kirjoittaa omia voimarunojasi todeksi. Tahdon sinun vielä tietävän, että voimarunot ovat kanavoituja viestejä, joiden tarkoitus on vahvistaa luottamustasi sisimpäsi opastukseen.

Runopolkujen lakaisuterveisin Sari / yksi maailman miljoonista erilaisista Tähtikukista

* kirjoita alapuolelle

Katso edelliset voimakirjeet

 
 

Jaa somessa / sähköpostitse:

(Kirjoittaja: )

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen torstai-iltaisin Voimarunokirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti