Elämäni täydellisenä - Polkukalenteri vko 25

Elämäni täydellisenä – Polkukalenteri vko 25

Hänen elämänsä maistui elämältä tänään
kun hän kulki polullaan
sillä hän oli avannut silmänsä ja sydämensä
näkemään ja katselemaan yhdessä

 

Onnellisuus ja hyvä olo on oma vapaa valinta. Voit katsella pelkästään silmien kautta elämänsä tapahtumia tai voit ottaa mukaan koko sydämesi ja päättää katsella maailmaa avoimin sydämin. Tuolloin mukaan tulee vahvasti kiitollisuus kaikesta mitä polulla on. Olkoon se millainen asia tahansa, sillä on jokin tarkoitus sinulle, koska se on ilmestynyt elämääsi.

Jos näet ja tunnet jotain mitä et tahdo, yritä muuttaa näkymäsi uudenlaiseksi. Kiinnitä huomiosi siihen mikä on hyvin. Näe mahdollisuudet, joita on edessäsi. Anna sydämellesi tilaa. Anna aikaa ja hetkiä, jolloin voit kuulla sen hiljaisen äänen, joka on tyyni ja rauhoittava. Sydämesi keskustelee kanssasi joka hetki antaen vahvistusta ja opastusta. Sydämen kanssa on hyvä matkata. Sydän tietää aina selkeimmät vastaukset ja yksinkertaisimmat ratkaisut.

Miten saat sydämen äänen kuulumaan, jos tunnet, että sen ääni hukkuu kiireeseen arjessa? Juuri sydämen kuuntelemisen kautta voit löytää itsellesi toisenlaista kiireetöntä arkea. Alat löytää hetkiä, jolloin sydämesi saa puhua rauhassa. Voimarunot voivat auttaa kuulemaan sydämen ajatuksia tai jos käytössäsi on voimakortit, nekin antavat pysähtymisen hetkiä ja ohjaavat sydämen poluille.

Elämä oli täydellisenä tässä hetkessä
polku oli kutsuvana edessä

Luottamus auttaa luomaan eteesi polkua, jossa on asioita, joita elämääsi tahdot. Näe ja tunne millaista unelmaelämäsi on ja ala elää sitä jo tässä hetkessä, vaikka ympärilläsi tapahtuisi mitä tahansa!

Kerron esimerkin omasta elämästäni: Runotalon rakennusprojekti on venynyt pitkälle. Runotalo on ollut iso ja rakas unelmani jo pitkään: Hankin purettavan talon vuonna 2003. Vuonna 2009 se vihdoin purettiin ja tänä kesänä 2018 olisi tarkoitus alkaa nostella hirsiä seiniksi. Olen tehnyt aarrekarttoja ja käyttänyt spiraalipolkua apunani – aina olen edennyt hieman – spiraalipolun kautta löysin vihdoin paikan talolle.

Oma sisäinen ajatusmaailmani on ollut suurimpana tukkeena nopeammalle etenemiselle, sillä en ole pystynyt uskomaan mahdollisuuksiini. Onneksi tällä kaikella on kuitenkin tarkoituksensa. Projektin kautta todellinen Runotalon unelmani on syntynyt todeksi. Runotalo elää netissä: Siihen kuuluvat voimarunot, voimakortit ja ihmisten auttaminen, jota olen luonnostaan aina halunnut tehdä.

Vuodesta 2004 lähtien olen jo asunut talossa, joka on kuin unelmieni Runotalo. Meni aikaa, että sen ymmärsin. Unelmani oli toteutunut kuin salaa minulta silmieni edessä nopeammin kuin osasin sitä odottaa. Tavallaan olen tekemässä unelmaani toiseen kertaan todeksi, kun yhä rakennan Runotaloa.

Mitä tässä yritän nyt kertoa? Sitä, että unelmilla on tapana toteutua juuri siten kuin on sinun parhaaksesi. Jos jokin ei mene kuten ajattelet, on olemassa toinen reitti, kiertotie, jonka kautta lopputulos on parempi ja enemmän sinun näköisesi. Voit luottaa siihen.

Ota askeleita unelmasi suuntaan ja etene rauhassa. Tärkeintä on lopulta, että nautit matkasta. Kuten hyvin tiedät, matka on se merkitys, se ihanin asia. Voit katsella miten kaikki ihmeellisesti syntyy ja muotoutuu aivan edessäsi.

Viikolla 10 kirjoitin Polkukalenterissa tästä samasta aiheesta: Soluni ovat mukana >>

Kirjoitan joka perjantai Polkukalenterin viikkovoimakortin inspiroiman kirjoituksen, jossa on kannustusta polullesi tulevaan viikkoon. Jos käytössäsi on Polkukalenteri, kuljemme kuin rinnakkaisia polkuja kalenterin viikkosivuilla voimakorttien matkassa. Jos käytät Kalenterikirjaa, sekin sopii hyvin näihin mietteisiin. Kuulumisiin taas viikon kuluttua ♥

tilaa ilmainen voimakirje

Kiva, että poikkesit ♥ Tuleeko sinulle jo ilmainen Voimakirje?

Aloita oma runopolkusi tilaamalla ilmainen voimakirje sähköpostiisi. Saat joka perjantai-ilta viikon voimarunon ja voimakortit. Näiden voimaa antavien viestien kautta, voit lakaista viikko kerrallaan omia runopolkujasi ja kirjoittaa omia voimarunojasi todeksi. Tahdon sinun vielä tietävän, että voimarunot ovat kanavoituja viestejä, joiden tarkoitus on vahvistaa luottamustasi sisimpäsi opastukseen.

Runopolkujen lakaisuterveisin Sari / yksi maailman miljoonista erilaisista Tähtikukista

* kirjoita alapuolelle

Katso edelliset voimakirjeet

 
 

Jaa somessa / sähköpostitse:

(Kirjoittaja: )

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen torstai-iltaisin Voimarunokirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti