Näin löydät voimakortteja ja voimarunoja googlen kautta

Näin löydät voimakortteja ja voimarunoja googlen kautta

Runotalon nettisivuilla on haku-ruutu, mutta sen kautta et ehkä aina löydä etsimääsi. Olen huomannut, että parhaiten etsiessäni jotain tiettyä Runotalon voimarunoa, löydän sen googlen kautta hakemalla.

Sinäkin voit kokeilla: Kirjoita googleen ensin 3 sanaa peräkkäin: Runotalo voimakortit voimaruno ja sitten lisäät perään sanoja, joiden tahtoisit olevan voimarunossa. Näin googlen haku yleensä löytää useita linkkejä blogikirjoituksiini ja niistä suurin osa on voimarunoja. Saattaa olla, että seassa on voimakorttikuvia, mutta sieltä voit poimia tilanteeseesi ja käyttöösi sopivia voimarunoja. Tietenkin toivon, että lainatessasi muistat lisätä loppuun lähteen eli Sari Lehtimäki / runotalo.fi

Uusimmissa voimakorteissa on nykyään voimarunon otsikko kortin kuvassa tikkukirjaimin, joten tuolla otsikolla voit helposti löytää haun kautta voimakorttiin kuuluvan voimarunon. Näin saat voimakortille paljon lisää merkitystä. Jos sinulla on vanhempia voimakortteja, joissa ei ole runon otsikkoa, voit kokeilla kirjoittaa googlen hakuun kortin lauseen ja lisäksi runotalo voimakortit voimaruno. Saatat hyvinkin löytää blogikirjoituksen, joka liittyy voimakorttiisi.

Näin löydät voimakortteja ja voimarunoja googlen kautta

Miten löydät sopivan voimarunon masentuneelle tai sairaalle?

Voit saada paljon lisää ulottuvuutta netin kautta Runotalon voimakorteille, sillä voimakortteihin ja voimarunoihin liittyvää tekstiä ja kuvia on netissä runsaasti. Olen kirjoittanut blogia vuoden 2009 heinäkuusta lähtien ahkerasti. Paljon materiaalia on vanhassa blogissani runotalo.blogspot.com. Valitettavasti runotalo.net – sivusto, jossa oli paljon voimarunoja, on jouduttu poistamaan kokonaan käytöstä (sivustolla käytössä olevaan ohjelmaan ei saanut enää päivityksiä). Onneksi kaikki vanhat voimarunot ovat tallessa omissa tiedostoissani, mutta on iso ja hidas työ siirtää niitä voimarunosivuille uusien asioiden tekemisen ohessa. Puhumattakaan siitä paljonko voimarunoja on tallentamatta muistivihoistani lähes 30 vuoden ajalta.

Itse käytän googlen hakua usein etsiessäni omia vanhoja voimarunoja ja voimakortteja, joten uskon, että näistä tiedoista voisi olla sinullekin hyötyä. Olen huomannut, että moni etsii voimarunosivuilta sopivaa runoa ystävälle, masentuneelle tai sairaalle. Näillä hakusanoilla voimarunoja ei tahdo kuitenkaan löytyä.

Mielestäni paras tapa löytää sopiva voimaruno on luottaa omaan intuitioosi: hengitä syvään, rentoudu ja sitten luottaen, vaikka suljetuin silmin selaa otsikoita tai kokeile mihin kohden tekstissä osoitin pysähtyy. Näin saatat hyvinkin osua juuri oikean tuntuiseen tekstiin. Tai voit miettiä mikä on se asia, jota tahdot viestittää masentuneelle: ainakin sanalla luottamus pitäisi löytyä sopivia voimarunoja. Mutta edelleen suosittelen, että käytät googlen hakutoimintoa, joka antaa paljon parempia tuloksia kuin Runotalon nettisivuilla oleva haku. Ehkä joku päivä tuo haku Runotalon sivustolla kehittyy paremmin toimivaksi, mutta toistaiseksi suosittelen googlea.

tilaa ilmainen voimakirje

Kiva, että poikkesit ♥ Tuleeko sinulle jo ilmainen Voimakirje?

Aloita oma runopolkusi tilaamalla ilmainen voimakirje sähköpostiisi. Saat joka perjantai-ilta viikon voimarunon ja voimakortit. Näiden voimaa antavien viestien kautta, voit lakaista viikko kerrallaan omia runopolkujasi ja kirjoittaa omia voimarunojasi todeksi. Tahdon sinun vielä tietävän, että voimarunot ovat kanavoituja viestejä, joiden tarkoitus on vahvistaa luottamustasi sisimpäsi opastukseen.

Runopolkujen lakaisuterveisin Sari / yksi maailman miljoonista erilaisista Tähtikukista

* kirjoita alapuolelle

Katso edelliset voimakirjeet

 
 

Jaa somessa / sähköpostitse:

(Kirjoittaja: )

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen torstai-iltaisin Voimarunokirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti