runopolkujen lakaisupakkaus

runopolun lakaisupakkaus

Tarkoitukseni on kertoa sinulle voimakorttien keräilystä ja uudesta Runopolkujen lakaisupakkauksesta (aiemmin nimellä keräilyvoimakortit). Ensinnäkin miksi nimi on lakaisupakkaus ja mitä runopolut todella merkitsevät?

voimakortti Este polulla

Runopolku on meillä jokaisella se oma elämämme polku, jota kuljemme. Runollisuus on sitä, että löytää ja näkee joka hetki oman elämänsä kauneuden: Kaikki ne pienet hyvät asiat, joita elämässä aina on. Vaikka olisi pilvinen sää ja mieli maassa, silti voi löytää polulta hyviä asioita voimaa ja luottamusta antamaan. Siitä runopolun lakaisussa on kyse, sillä lakaisemalla ahkerasti voi löytää yhä enemmän polkunsa aarteita, niitä hyviä asioita, jotka saavat jaksamaan ja muuttavat polulla kulkemisen keveämmäksi.

Polkuja on useita ja niistä voi valita sen, joka sisimmässä kulloinkin tuntuu kutsuvan. Joskus polut osoittautuvat umpipoluiksi tai täysin vääriksi. Silloin voi palata takaisin ja miettiä mitä tuolta polulta oppi. Mitä sai matkaansa sellaisia työkaluja, joita voi tarvita jatkossa, miten on kasvanut ja viisastunut, kenties tullut armollisemmaksi itseä ja muita kohtaan.

Lakaiseminen vaatii itseensä tutustumista, hidastamista, oman sisimmän äänen kuuntelemista ja sen opastuksen seuraamista. Sinnikkyyttä tarvitaan, että polku voisi olla selkeänä edessä. Tähän on voimarunot ja voimakortit tarkoitettu. Auttamaan jaksamaan sitä polun lakaisua, niiden aarteiden etsintää, muistuttamaan, että arjessa ja elämässä on paljon kauneutta. Niin ihmeellinen on luonto, kaikki sen kasvit ja kiertokulku. On hienoa saada olla osana tuossa kiertokulussa ja kokea tämä elämä, seikkailla omalla polulla uteliaana ja oppia uutta joka hetki.

runopolkujen lakaisupakkauksen tarkoitus

lakaisen voimapuutarhani runopolkuja

Lakaisupakkaus on syntynyt vuosien myötä. Se on osa minun – Runotalon Sarin runopolkua, jota olen lakaissut ahkerasti ja keskittyneesti. Minun tarkoitukseni on tuoda runopolkua ja lakaisutarvikkeita lähemmäksi sinua. Olla auttamassa polun avautumisessa voimarunojen ja voimapuutarhan kasvien kautta. Se mihin sinulla on intohimoa ja rakkautta on sinun elämäntehtävääsi ja sinun runopolkusi aarretta. Voimarunot voivat avata luovuuttasi ja intuitiotasi. Voimakortit auttavat sinua löytämään luottamusta omaan sisäiseen opastukseesi. Niin osuvia ovat voimakorttien poimimat ja välittämät viestit, että et voi olla ihmettelemättä runopolkusi asioiden kohdalleen osuvuutta. Mikään ei ole sattumaa, kaikki on tarkoitettu. On lohdullista tietää ja tunnistaa tämä viesti sydämessäsi.

Tilaa ilmainen voimakirje sähköpostiisi

Luon uusia voimakortteja ja runoja viikoittain. Niitä voit seurata voimakirjeessä. Kahden kuukauden välein on valmiina 10 uutta voimakorttia ja voimarunoa. Halutessasi nämä matkaavat kirjepostissa luoksesi auttamaan sinua runopolullasi. Voit poimia yhden voimakortin viikossa ja lukea kortin voimarunon. Uusi lähetys tulee automaattisesti aina kahden kuukauden kuluttua, joten pian sinulla on käytössäsi todella paksu voimakorttipakka.

Voit hyödyntää pakkaasi monin tavoin kuten myös voimarunoja. Ohjeita löydät voimakorttioppaasta. Saat ohjeita myös ensimmäisten voimakorttiesi mukana. Lisään lähetyksiin aina erityisiä voimapuutarhan yllätyksiä ja niillä kaikilla on sinulle oma viestinsä ja opastuksensa.

Lähetykset elävät ja muuttuvat voimapuutarhan ja Runotalon kehittyessä. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan tälle runopolkujen matkalle kanssani sekä kaikkien muiden runopoluilla kulkevien kanssa. Runopolkujen lakaisu kannattaa varmasti ja lakaisupakkaus voi olla siinä apunasi.

runopolun lakaisupakkaus