||Lahjani piilevät piilossa – Polkukalenteri vko 16

 

Ymmärrä
että suurimmat lahjasi
piilevät siellä piilossa
sinulta itseltäsi

ellet ole vielä niitä käynyt poimimassa
viisauden kultaisia hippusia

käy noutamassa ne nyt sydämeesi
talleta sinne
laita jonoihin ja järjestyksiin
että helposti löytäisit ne sitten
kun aika on
kun tarvitset ikuista viisauttasi
jonka olet kalliisti
ja kovalla työllä kerännyt itseesi

voimaruno Sisälläsi sinussa

 

 

POLKUKALENTERI

viikko 16

 

 

Lahjani piilevät piilossa minulta itseltäni

 

Olen tällä viikolla kuunnellut yrittäjille suunnattua videosarjaa. Mielestäni yksi parhaita neuvoja oli seuraava, joka oli Jukka Harjun videolla:

  • kirjoita lista omista lahjakkuuksistasi
  • kirjoita lista omista intohimoistasi

Näiden kahden listan asioita yhdistelemällä, löydät risteyskohdan, jossa on sinun oma erikoisosaamisesi – kenties elämäntehtäväsi ♥

 

 

 

Säteile omaa valoasi rohkeasti ympärillesi

 

Jokainen meistä voi vaikuttaa tähän maailmaan oman itsensä kautta. Emme ole avuttomia emmekä toisten armoilla. Meissä on voimaa, omaa sisäistä salaista hehkuamme. Voimme säteillä sitä ympärillemme rohkeasti. Voimme tehdä niitä asioita, jotka tunnemme omiksemme ja joissa olemme parhaimmillamme.

 

Mitä juuri sinä osaat tehdä hyvin? Miten voit auttaa omalta osaltasi luomaan parempaa maailmaa? Aloita jo tänään. Säteile lähipiiriisi omaa ainutlaatuista hehkuasi. Hymyile ja ole ystävällinen. Auta ja tue silloin, kun huomaat siihen tilaisuuden. Käytä omia taitojasi itsesi ja läheistesi hyväksi. Hyvyyden voima on vahva ja voittamaton.

 

 

Kirjoitan joka perjantai Polkukalenterin viikkovoimakortin inspiroiman kirjoituksen, jossa on kannustusta polullesi tulevaan viikkoon. Jos käytössäsi on Polkukalenteri, kuljemme kuin rinnakkaisia polkuja kalenterin viikkosivuilla voimakorttien matkassa. Jos käytät Kalenterikirjaa, sekin sopii hyvin näihin mietteisiin. Kuulumisiin taas viikon kuluttua ♥

 

Tilaa henkilökohtainen voimarunotulkinta sähköpostiisi

 

2018-04-13T16:45:18+00:00

About the Author:

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen perjantai-iltaisin Voimakirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti

kaikkiin tilauksiin ilmainen toimitus Piilota tämä ilmoitus