||Loistan omana itsenäni – Polkukalenteri vko 12

Loistan omana itsenäni: Polkukalenterissa on viikolla 12 leskenlehden voimakortti.

 

Loistan omana itsenäni

POLKUKALENTERI

viikko 12

 

 

Sydämesi valo 
se loistaa ympärillesi silloin 
kun olet vahvasti omana itsenäsi
Omana itsenäsi 
olet parhaimmillasi
 ja silloin sinulla on hyvä olla itsessäsi

 

 

 

Loistan omana itsenäni? Ensimmäisenä mieleeni muistuu neuvo, että villakoiran ei kannata yrittää olla vinttikoira ja päinvastoin. Jokainen on ehdottoman varmasti parhaimmillaan omana itsenään, sillä siihen meillä jokaisella on vahvuudet olemassa.

Miten leskenlehti voisi loistaa mitään muuta väriä kuin keltaista? Keltaista se loistaa upeasti. Olisi harmillista, jos se haluaisi olla valkoinen tai sininen. Tuntuu, että usein haluamme olla juuri sitä mitä emme ole. Suorahiuksinen haluaa kiharaa ja kiharahiuksinen suoraa. Esimerkkejä riittää loputtomiin.

Leskenlehti valaisee kaiken ympärillään kuin pieni aurinko. Se tahtoo loistaa omaa ainutlaatuista väriään voimalla ja rohkeudella. Ole hymyileväinen ja iloinen. Lämmitä ympäristösi hyväntuulisella olemuksellasi. Loista vahvuuttasi ja persoonallisuuttasi ympärillesi. Auta läheisiäsi ja ota vastaan apua sitä itse tarvitessasi. Muista, että tiedät itse mikä on parhaaksesi. Luota elämään ja se kantaa valoisasti.

 

Kirjoitan joka perjantai Polkukalenterin viikkovoimakortin inspiroiman kirjoituksen, jossa on kannustusta polullesi tulevaan viikkoon. Jos käytössäsi on Polkukalenteri, kuljemme kuin rinnakkaisia polkuja kalenterin viikkosivuilla voimakorttien matkassa. Jos käytät Kalenterikirjaa, sekin sopii hyvin näihin mietteisiin. Kuulumisiin taas viikon kuluttua ♥

 

 

2018-03-16T16:01:32+00:00

About the Author:

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen perjantai-iltaisin Voimakirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti

Toimituskulut 3,90€ ja yli 45,00€ tilauksiin ilmainen toimitus ♥ Piilota tämä ilmoitus