||Soluni ovat mukana – Polkukalenteri viikko 10

Soluni ovat mukana: Polkukalenterissa on viikolla 10 kevätvuohenjuuren voimakortti.

 

voimakortti Soluni ovat mukana

 

Soluni ovat mukana

POLKUKALENTERI

viikko 10

 

Jokainen solu katsoi eteenpäin polkua
ja hän astui jokaisen askeleen tietäen
että hänen jalkapohjiensa solut
olivat mukana kuljettamassa
häntä suuntaan johon hän halusi

 

voimaruno Polulla

 

Ole kiitollinen kehostasi, kaikista soluistasi, jotka muodostavat ihmeellisen kokonaisuuden – sinut. Rakastaen ja luottaen teet matkaasi joka päivä solujoukkiosi kanssa. Tiedosta, että kehosi suurempi viisaus ohjaa sinua ja auttaa tulkitsemaan suuntaviittoja. Kuuntele intuitiivisesti kehosi opastusta.

Mitä vahvemmin ymmärrät, että olet kokonaisuus, jossa mieli on vain pikkutekijä – sitä selkeämmin pystyt kuulemaan sisäistä opastustasi. Yhdistymien kaikkeen ympärilläsi auttaa ymmärtämään ja kokemaan paremmin olotilan, jossa olet pieni hiukkanen – osanen avaruutta, maailmankaikkeutta ja silti tärkeä osanen. Osanen, jonka soluissa kaikki kertautuu ja syntyy uudelleen jokaisessa hetkessä.

 

 

5 ASKELTA

miten muutat elämäsi pysyvästi

 

  1. Määrittele selkeä ja tarkka lopputulos
  2. Mitkä ovat pienet muutokset jotka auttavat saavuttamaan isomman tavoitteen / jonkin asian tekeminen auttaa alkuun / aloittamisesta saat hyvää mieltä ja luottamusta > > auttaa eteenpäin
  3. Määrittele askelmia joista näet muutoksen / mikä tahansa mitä mitataan alkaa parantua ja kehittyä / pieni muutos saa lopulta aikaan ison muutoksen
  4. Kerää oma heimo ympärillesi: valmentaja, ystäviä, ryhmä >> voit jakaa onnistumisia ja auttaa muita
  5. Käsikirjoita ongelmatilanteiden ratkaisut valmiiksi: Mitä teen kun tulee hetki, jolloin esim. laihduttaessa joku tarjoaa kakkupalaa >> päässä on valmiina lause: Ei kiitos

Lisää voimaa muutokseen saat kirjoittamalla iltaisin muistikirjaan mitä olet saanut aikaan ja seuraavan päivän suunnitelmat/tavoitteet >> luot tunteen, että hallitset päivääsi / antaa voimaa ja hallinnan tunnetta, vaikka kaikki ei toteutuisikaan.

Tätä kirjoitusta inspiroi Marie Forleon video: 5 Steps to change your life and make it stick

 

Kirjoitan joka perjantai Polkukalenterin viikkovoimakortin inspiroiman kirjoituksen, jossa on kannustusta polullesi tulevaan viikkoon. Jos käytössäsi on Polkukalenteri, kuljemme kuin rinnakkaisia polkuja kalenterin viikkosivuilla voimakorttien matkassa. Jos käytät Kalenterikirjaa, sekin sopii hyvin näihin mietteisiin. Kuulumisiin taas viikon kuluttua ♥

 

2018-03-02T18:59:31+00:00

About the Author:

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen perjantai-iltaisin Voimakirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti

kaikkiin tilauksiin ilmainen toimitus Piilota tämä ilmoitus