||Polkukalenteri viikko 8 – Selviän kaikesta

POLKUKALENTERI

viikko 8

 

Selviän kaikesta

Tämä on minun elämäni

 

 

Pieni tyttö tiesi että hän jaksaisi 
ja hän selviäisi ihan kaikesta 
sillä tämä oli hänen suuri tehtävänsä
tämä oli hänen elämänsä

 

 

Polkukalenterissa on viikolla 8 herttavuorenkilven voimakortti. Tämä Ääretön voimaruno liittyy uuteen viikon voimarunoon: Jos voit. Oikeastaan kaikki voimarunot liittyvät toisiinsa. Syvällä kulkeva viesti on aina sama omaan itseen luottamisen muistutus.

 

 

Selviän kaikesta on minulle tarkoittanut tällä viikolla uuden opettelua. On hienoa oppia uutta, mutta välillä se on raskastakin. Aikaa tuntuu kuluvan aivan liikaa ihmettelyyn ja kokeiluun. Silti, jos katsoo ajassa taaksepäin, voi huomata edenneensä hyvän matkaa. Usein on vaikea nähdä kulkemansa polku ja kaikki mitä on jo tullut opittua. Täytyisi laajentaa omaa näkökenttää – osata nähdä isompi kokonaisuus.

 

Olet ääretön sinä hetkenä, kun tahdot niin. Siinä on se hyvä olotila, jossa voit olla ja kokea olevasi täydellinen siinä hetkessä. Luonnossa se on mahdollista ja siellä sitä voi opetella. Sitten oppimansa voi ottaa mukaansa ja kokeilla sitä kaikissa arjen tilanteissa. Osaanko hengittää tässä kohden ja laskeutuvatko olkapääni kuin itsestään alaspäin rentoutuessani? Kyllä se on mahdollista ja silloin kaikki on mahdollista! Silloin voit virrata mukana etkä tartu jokaiseen pikkurisuun kiinni mielesi seiteillä. Niitä seittejä kummasti rakentuu aivoissa. Mieli ei ole ääretön vaan se on sydän, joka antaa tuon äärettömyyden tunteen. Siirretään ajattelu siis sydämeen.

 

 

Kirjoitan joka perjantai Polkukalenterin viikkovoimakortin inspiroiman kirjoituksen, jossa on kannustusta polullesi tulevaan viikkoon. Jos käytössäsi on Polkukalenteri, kuljemme kuin rinnakkaisia polkuja kalenterin viikkosivuilla voimakorttien matkassa. Jos käytät Kalenterikirjaa, sekin sopii hyvin näihin mietteisiin. Kuulumisiin taas viikon kuluttua ♥
2018-02-16T16:53:13+00:00

About the Author:

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen perjantai-iltaisin Voimakirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti

Toimituskulut 3,90€ ja yli 45,00€ tilauksiin ilmainen toimitus ♥ Piilota tämä ilmoitus