||Polkukalenteri viikko 4 – Valo säteilee sydämestäni

POLKUKALENTERI

viikko 4

 

Valo säteilee sydämestäni

 

 

Kauan sitten 
oli toisenlainen maailma 
jossa elettiin 
toisenlaista todellisuutta
se maailma ei ollut 
niin kovin kaukana
tämän maailman 
muodosta ja mallista
mutta tunnelma 
oli hyvin erilainen

 

Siinä maailmassa ja todellisuudessa
oli paljon enemmän valoa 
nähtävillä kaikille 
jotka osallistuivat sen maailman 
ja todellisuuden olemassaoloon 

 

Valo säteili ihmisten 

 

sydämistä 
mielistä 
silmistä
katseista

 

jokaiseen 
joka kulki tuossa todellisuudessa
ja tiedätkös 
että tuo todellisuus 
voi olla totta taas tänään

 

 

 

Polkukalenterin voimakortissa on valkoinen pelargoni ja teksti Valo säteilee sydämestäni. Raijalta saapui sähköpostia sopivasti viikon aiheeseen:
Sari. Haluan kiittää sinua. Tänään tunnen niin suurta kiitollisuutta, kun kerran löysin sivusi ja sinut. Vuosien aikana olet tuonut minulle niin paljon iloa ja voimaa. Nostan joka aamu kortin ja kirjaan sen tekstin polkukalenteriin. Avaan sitä siihen. Illalla sit viel kiitän 3 asiasta sen päivän aikana tapahtunutta tai kokemusta. Olet vahvistanut minua. Kiitos. T. Raija
Kiitos Raija koskettavista sanoistasi ja inspiraatiosta sekä kiitos, että sain luvan julkaista viestisi ♥

 

Teetkö sinä kiitollisuuden harjoituksia? Valo säteilee sydämestä sydämiin kaikkialla missä kuljet tai minne lähetät hyvät ajatuksesi.

 

Kirjoitan joka perjantai Polkukalenterin viikkovoimakortin inspiroiman kirjoituksen, jossa on kannustusta polullesi tulevaan viikkoon. Jos käytössäsi on Polkukalenteri, kuljemme kuin rinnakkaisia polkuja kalenterin viikkosivuilla voimakorttien matkassa. Jos käytät Kalenterikirjaa, sekin sopii hyvin näihin mietteisiin. Kuulumisiin taas viikon kuluttua ♥
2018-01-19T15:58:35+03:00

(Kirjoittaja: )

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen perjantai-iltaisin Voimakirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti