||Polkukalenteri viikko 3 – Ytimessäni on kaunein sävel

POLKUKALENTERI

viikko 3

 

Ytimessäni on kaunein sävel ja sitä soittaa tuuli

 

Ytimessäni on kaunein sävel ja sitä soittaa tuuli voimakortti Runotalo

 

Sen ytimessä
on kaunein sävel
ja sitä soittaa tuuli
puhaltelee hellästi
että uusi sointu voisi syntyä
jokaisena puhkeavana
kirkkaana aamuna
tähän maailmaan
maailmankaikkeuteen

Ole soitin

voimaruno Ole soitin

 

Polkukalenterin voimakortissa on valkoisia sahrameita ja teksti Ytimessäni on kaunein sävel ja sitä soittaa tuuli. On tärkeätä keskittyä soimaan omaa säveltään, sillä se on paras vaihtoehto. Jos yrittää soida muiden säveltä, ei tule onnistumaan. Siitä puuttuu aitous ja sen vaistoaa. Jos aitoutta ei ole, jää ontto olo. Aitous koskettaa sisimpään asti, sen tuntee ja tunnistaa.

Kerron esimerkin itsestäni: Louise Hay on minulle esikuva. Ihailen hänen voimakorttejaan ja voimalauseitaan. Jossain vaiheessa aloin muuntaa voimakortteihin tulevia lauseita minä-muotoon sen vuoksi, että silloin ne olisivat parempia oikeita voimalauseita kuten Louise Hayn korteissa.

Vasta vähän aikaa sitten ymmärsin palata takaisin itseni näköisiin voimakortteihin. Lopetin voimarunojen lauseiden muuntamisen voimalauseiksi ja aloin siirtää pätkän voimarunoa sellaisenaan voimakorttikuvaan. Heti minusta tuntui paremmalta ja aloin nauttia enemmän tekemisestäni.

Aina ei ole helppo pysyä omalla polullaan ja tunnistaa sitä mikä on todellista omaa itseä. On vaikea nähdä mikä omassa tekemisessä on hyvää ja kaunista. Sahramien voimakortissa on viesti, että ytimessä on kaunein sävel ja sitä soittaa tuuli. Mielestäni se tarkoittaa, että se mikä tulee luonnostaan ja helposti on sitä oikeaa omaa säveltä. Tiedän – ei ole helppoa löytää sitä todellista omaa säveltä: Se löytyy ja hioutuu kuin timantti kirkkaammaksi, kun ei anna periksi vaan jatkaa tutustumista omaan sisimpään ja kuunteleen herkästi sydäntään joka hetki.

 

Kirjoitan joka perjantai Polkukalenterin viikkovoimakortin inspiroiman kirjoituksen, jossa on kannustusta polullesi tulevaan viikkoon. Jos käytössäsi on Polkukalenteri, kuljemme kuin rinnakkaisia polkuja kalenterin viikkosivuilla voimakorttien matkassa. Jos käytät Kalenterikirjaa, sekin sopii hyvin näihin mietteisiin. Kuulumisiin taas viikon kuluttua ♥

2018-01-12T18:31:11+03:00

(Kirjoittaja: )

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen perjantai-iltaisin Voimakirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti