||Kuvamuistoja voimapuutarhapäivästä 3.7.2017

kuvamuistoja voimapuutarhapäivästä 3.7.2017

voimapuutarhapäivänä 03072017

Tällä kertaa voimapuutarhapäivä oli sateinen. Sade toi päivään aivan erityisen tunnelmansa: oli vihreää ja raikasta & paljon sadepisaroiden ropinaa. Kuvat ovat päivän lopusta, jolloin jokainen ripusti oman voimahahmonsa symbolin voimapuutarhaan.

voimapuutarhapäivänä 03072017

Tässä palautteita osallistujilta:

Kiitos päivästä ja runomatkasta! Kaunis, vehreän vihreä puutarha ja luonto, nautin rauhasta, tuoksuista ja olemisesta sateesta huolimatta. Tempo oli hötkyilemätön ja läsnäolosi aitoa ja tilaa antavaa. Tykkäsin!

Kiitos – päivä oli täydellinen juuri sellaisena kuin se oli ♥

Oli mukavaa ja tehtävät olivat hauskoja. Hyttyset olivat ikäviä, mutta mitäs pienistä 🙂

Päivä Runotalossa oli upea, eheä kokonaisuus, joka antoi hienon mahdollisuuden irti päästämiseen ja uuden luomiseen, unelmien selkiinnyttämiseen. Vaikka satoi tai ehkä juuri siksi, puutarha näytti vehmaan voimansa. Rakkaus kukkiin, runoihin, kuvaamiseen ja ihmisten luotsaamiseen näkyi ja tuntui kaikessa ja kaikkialla. Voima on tarttunut minuun pehmeästi kuin kukka, kirkkaasti kuin kristalli!

Kiitos, että saavuitte voimapuutarhaan Mari, Emma, Ulla ja Anna.

tutustu & tilaa oma voimapuutarhapäivä klikkaamalla tästä
2017-07-07T17:28:39+00:00

About the Author:

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen perjantai-iltaisin Voimakirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti

Toimituskulut 3,90€ ja yli 45,00€ tilauksiin ilmainen toimitus ♥ Piilota tämä ilmoitus