kuvamuistoja voimapuutarhapäivästä 3.7.2017

voimapuutarhapäivänä 03072017

Tällä kertaa voimapuutarhapäivä oli sateinen. Sade toi päivään aivan erityisen tunnelmansa: oli vihreää ja raikasta & paljon sadepisaroiden ropinaa. Kuvat ovat päivän lopusta, jolloin jokainen ripusti oman voimahahmonsa symbolin voimapuutarhaan.

voimapuutarhapäivänä 03072017

Tässä palautteita osallistujilta:

Kiitos päivästä ja runomatkasta! Kaunis, vehreän vihreä puutarha ja luonto, nautin rauhasta, tuoksuista ja olemisesta sateesta huolimatta. Tempo oli hötkyilemätön ja läsnäolosi aitoa ja tilaa antavaa. Tykkäsin!

Kiitos – päivä oli täydellinen juuri sellaisena kuin se oli ♥

Oli mukavaa ja tehtävät olivat hauskoja. Hyttyset olivat ikäviä, mutta mitäs pienistä 🙂

Päivä Runotalossa oli upea, eheä kokonaisuus, joka antoi hienon mahdollisuuden irti päästämiseen ja uuden luomiseen, unelmien selkiinnyttämiseen. Vaikka satoi tai ehkä juuri siksi, puutarha näytti vehmaan voimansa. Rakkaus kukkiin, runoihin, kuvaamiseen ja ihmisten luotsaamiseen näkyi ja tuntui kaikessa ja kaikkialla. Voima on tarttunut minuun pehmeästi kuin kukka, kirkkaasti kuin kristalli!

Kiitos, että saavuitte voimapuutarhaan Mari, Emma, Ulla ja Anna.