||Voimaruno & voimakortit viikko 27 – Minun sammaleinen metsäni

MINUN SAMMALEINEN METSÄNI

voimaruno & voimakortit

viikko 27 – 2017

voimakortti Taivun rohkeasti

Taipuessani pimeässä yössä
tahdoin taipua siihen suuntaan
joka tuntui oikealta ja turvalliselta

taipuessani päivän valossa
olin oksilla pitkään ja pelkäämättä
sillä näin mihin olin suuntaamassa

taivuin rohkeasti
sillä tunnistin reitin
tiesin oksien kestävyyden
tunsin sammaleen pehmeyden
ihollani

voimakortti Viisauteni aitona

Se ei raapinut
se siveli hellästi
olin tunnistamassa tutun reitin
tien joka johtaisi kauas
sinne lapsuuteen
sinne sydämeen
missä viisauteni oli vielä aitona
ja koskemattomana tallella

voimakortti Nautin leikeistä

Silloin olin oksilla tietäen
että oksat kantaisivat minua
oli yö tai päivä
olin turvassa
silloin nautin niistä leikeistä
joita leikin kulkiessani puissa
olin puiden lapsi
kuten olin maan lapsi
olin luonnon lapsi

voimakortti Puut vastaavat

Milloin sen unohdin

milloin on aikaa pysähtyä
milloin voin taipua takaisin
tuohon suuntaan
jossa puut vastaavat
kun kuuntelen hiljaa
niiden ääniä ja juttuja

voimakortti Voin olla vapaana

Milloin voin olla taas vapaana
metsikössä vaeltamassa
sammaleisilla oksilla
tunnistaen tuon tutun
sammalmetsän tuoksun
joka ei jätä minua milloinkaan
lapsuuden muistoissani
sydämessäni
joka on yhä se sama sydän

voimakortti Tosiystävä antaa minun olla se joka olen

Tänään otan reppuni
suunnistan takaisin metsään
löydän tuon sammalentuoksun

otan pienen palasen
kätken sen taskuihin
laitan reppuun
tuon kotiini
että minulla olisi jotain
mistä pitää kiinni
kun tarvitsen tosiystävää
sellaista joka tunnistaa minut
todellisen luontoni
todellisen sisimpäni
joka antaa minun olla
se joka olen

voimakortti Oksat ovat vahvoina luonani

Taivun
on ilta
oksat ovat vahvoina luonani
tiedän että kaikki on hyvin
joku kuiskii hiljaa
metsä
minun sammaleinen metsäni

 

viikon teema

Pyri toteuttamaan lapsenomaista luottamusta ja uskoa. Tunnista luontainen viisaus sydämessäsi ja löydä leikkimielisyys arjessasi. Jos voit, kulje metsässä tai puistossa kuuntelemassa intuitiivisesti mitä puilla on sinulle kerrottavaa.

voimakorttipakkauksia
Tilaa ilmainen voimakirje klikkaamalla tästä
Poikkea ostoksille VOIMAKORTTIKAUPPAAN klikkaamalla tästä
2017-06-30T17:15:57+00:00

About the Author:

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen perjantai-iltaisin Voimakirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti

Toimituskulut 3,90€ ja yli 45,00€ tilauksiin ilmainen toimitus ♥ Piilota tämä ilmoitus