|, Voimapuutarhassa, Yleinen|Ideoita voimapuutarhakirjan tekemiseen

IDEOITA VOIMAPUUTARHAKIRJAN TEKEMISEEN

Raijan Voimapuutarhapäivän kirja

Voimapuutarhapäivänä tehdään merkintöjä muistikirjaan. Raija oli mukana jo toista kertaa ja sain häneltä luvan julkaista kuvia hänen Voimapuutarhapäivän kirjastaan.

Raijan Voimapuutarhapäivän kirja
Raijan Voimapuutarhapäivän kirja

Raija kertoo viestissään näin: Minulle on tärkeää kuvata ja kirjata tuntemukset ylös niin että voin palata uudelleen ja uudelleen noihin hetkiin. Kirjaan loppuun jäi tyhjiä sivuja joihin kirjaan jälkeenpäin tulleita ajatuksia tai sopivia lehdestä leikkaamia kuvia liittyen kokemaani.

Raijan Voimapuutarhapäivän kirja
Raijan Voimapuutarhapäivän kirja

Kiitos Raijalle, että sain julkaista nämä kuvat. Uskon, että näistä moni voi saada ihanaa inspiraatiota oman voimapuutarhakirjan tekemiseen.

Minulla on käytössä Voimapuutarhani runopolkujen lakaisukirja: Se on kuin kalenteri, mutta samalla voimakirjani. Kirjaan kaikki oivallukseni ja suunnitelmani päivittäin kirjaani ja liitän mukaan kortteja sekä tarroja – melkein mitä tahansa. Kalenterikirjan ja muut muistikirjat löydät Voimakorttikaupasta. Voimapuutarhapäivän lisätiedot löytyvät täältä.

By | 2017-06-30T15:49:28+00:00 kesäkuu 30th, 2017|Työkaluja polulle, Voimapuutarhassa, Yleinen|0 Kommenttia

About the Author:

Runotalo on yritykseni ja vanha pohjalaistalo, joka nousee hitaasti ja varmasti hirsi hirreltä kuten unelmilla on tapana. Kirjoitan voimarunoja ja kuvaan voimapuutarhaa. Näin syntyy voimakortteja, joita voit tilata Voimakorttikaupasta (runotalo.fi). Runotalossa toteutan elämäntehtävääni, jonka kautta tahdon kannustaa, tukea ja rohkaista siihen, että mahdottomilta tuntuvat unelmat voivat lopulta toteutua ihmeellisellä tavalla. Omaa runopolkua kannattaa lakaista sinnikkäästi ja periksi antamatta. Arvosta omaa erityislaatuasi ja luo sitä kautta elämää, jossa teet asioita, joita rakastat tehdä ja samalla voit auttaa muita ♥

Jätä kommentti