||Uudistumista

uudistumista

Alkuvuodesta olen opetellut uutta, että saisin Runotalolle uuden verkkokaupan ja nettisivut. Opetellessani uutta opettelen samalla kärsivällisyyttä ja asioiden tärkeysjärjestykseen laittamista. On monta asiaa, jotka haluaisin tehdä tänne uusille sivuille. Jos tekisin ne kaikki, en olisi milloinkaan valmis. Riittävän hyvä riittää toistaiseksi ja tärkeintä tällä hetkellä on saada verkkokauppa toimimaan sujuvasti. Jatkossa kehitän sivuja ja siirrän asioita vanhoilta nettisivuilta tänne uuteen ympäristöön. Tästä tulee hyvä, mutta se vaatii ihan oikeaa perustekemistä siis työtä, työtä ja työtä. Runotalon blogi siirtyy myös tänne lähitulevaisuudessa. Vanha blogi jää näkyviin, joten siellä voi piipahtaa edelleenkin. Toivon, että pidät uusista sivuista ja otat tämän uuden Runotalon voimapuutarhan omaksi kotoisaksi paikaksesi. Olet sydämellisesti tervetullut lakaisemaan hiekkapolkuja, löytämään opastuksia ja vahvistamaan omaa voimapuutarhaasi.

2017-03-31T21:42:49+03:00

(Kirjoittaja: )

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen perjantai-iltaisin Voimakirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti