uudistumista

Alkuvuodesta olen opetellut uutta, että saisin Runotalolle uuden verkkokaupan ja nettisivut. Opetellessani uutta opettelen samalla kärsivällisyyttä ja asioiden tärkeysjärjestykseen laittamista. On monta asiaa, jotka haluaisin tehdä tänne uusille sivuille. Jos tekisin ne kaikki, en olisi milloinkaan valmis. Riittävän hyvä riittää toistaiseksi ja tärkeintä tällä hetkellä on saada verkkokauppa toimimaan sujuvasti. Jatkossa kehitän sivuja ja siirrän asioita vanhoilta nettisivuilta tänne uuteen ympäristöön. Tästä tulee hyvä, mutta se vaatii ihan oikeaa perustekemistä siis työtä, työtä ja työtä. Runotalon blogi siirtyy myös tänne lähitulevaisuudessa. Vanha blogi jää näkyviin, joten siellä voi piipahtaa edelleenkin. Toivon, että pidät uusista sivuista ja otat tämän uuden Runotalon voimapuutarhan omaksi kotoisaksi paikaksesi. Olet sydämellisesti tervetullut lakaisemaan hiekkapolkuja, löytämään opastuksia ja vahvistamaan omaa voimapuutarhaasi.