||Uudistumista

uudistumista

Alkuvuodesta olen opetellut uutta, että saisin Runotalolle uuden verkkokaupan ja nettisivut. Opetellessani uutta opettelen samalla kärsivällisyyttä ja asioiden tärkeysjärjestykseen laittamista. On monta asiaa, jotka haluaisin tehdä tänne uusille sivuille. Jos tekisin ne kaikki, en olisi milloinkaan valmis. Riittävän hyvä riittää toistaiseksi ja tärkeintä tällä hetkellä on saada verkkokauppa toimimaan sujuvasti. Jatkossa kehitän sivuja ja siirrän asioita vanhoilta nettisivuilta tänne uuteen ympäristöön. Tästä tulee hyvä, mutta se vaatii ihan oikeaa perustekemistä siis työtä, työtä ja työtä. Runotalon blogi siirtyy myös tänne lähitulevaisuudessa. Vanha blogi jää näkyviin, joten siellä voi piipahtaa edelleenkin. Toivon, että pidät uusista sivuista ja otat tämän uuden Runotalon voimapuutarhan omaksi kotoisaksi paikaksesi. Olet sydämellisesti tervetullut lakaisemaan hiekkapolkuja, löytämään opastuksia ja vahvistamaan omaa voimapuutarhaasi.

By | 2017-03-31T21:42:49+00:00 tammikuu 18th, 2017|Runotalossa|0 Kommenttia

About the Author:

Runotalo on yritykseni ja vanha pohjalaistalo, joka nousee hitaasti ja varmasti hirsi hirreltä kuten unelmilla on tapana. Kirjoitan voimarunoja ja kuvaan voimapuutarhaa. Näin syntyy voimakortteja, joita voit tilata Voimakorttikaupasta (runotalo.fi). Runotalossa toteutan elämäntehtävääni, jonka kautta tahdon kannustaa, tukea ja rohkaista siihen, että mahdottomilta tuntuvat unelmat voivat lopulta toteutua ihmeellisellä tavalla. Omaa runopolkua kannattaa lakaista sinnikkäästi ja periksi antamatta. Arvosta omaa erityislaatuasi ja luo sitä kautta elämää, jossa teet asioita, joita rakastat tehdä ja samalla voit auttaa muita ♥

Jätä kommentti